Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. április 6., péntek

Egy kis csoda

A fórumon pozitívat tesztelt egy lány, aki mikor újonnan odaérkeztem, kinevezett a szerencsehozójának - amióta aktívan résztveszek a topik életében, ez az első örömhír ott. És valóságos csoda: neki nagyon rövid luteális fázisú ciklusai voltak (valószínűleg rossz minőségű peteérés miatt), és férjének meg annyira gyenge spermája, hogy inszeminációt javasolt nekik a nőgyógy, mert nem tartotta lehetségesnek a spontán teherbeesést.
Örültem neki, de bevallom őszintén, nem felhőtlenül; szerintem ilyet ő sem várna el, mert az embernek minden dupla csíktól a saját negatívjai jutnak eszébe először.

Én ma voltam vérvételen progeszteronszintet nézetni, kedden lesz eredmény, szerdán beugrok vele a dokihoz, hogy lássuk milyen és hogyan lépjünk. Nem hinném, hogy fényes lenne a helyzet amúgy, mert a hőm sokkal lennebb van, mint a múlt ciklus végén, és eléggé cakkos is.
Persze ezer dologra és mindegyik ellentétére is van példa - csúnya görbéből is lehet bab, néha hihetetlen körülmények között születik meglepetés. Ezt kértem én is BTL-tól, a kedvenc fórumos lányoknak és magamnak is. És hiszem is, hogy lehet, csak félek azért feladni a visszafogott reménykedést, mert olyan könnyű beleélnem magam, hogy még fizikai tüneteket is képes vagyok produkálni, ma például furán szurkált-nyomott a hasam, úgyhogy túlságosan jól is laktam gyorsan Apu finomságos töltött káposztájából, hogy jól összezavarodjak, mitől is érzem furcsán magamat...

Jajjj, én is kérek szépen egy kisbabát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd!