Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. március 29., csütörtök

Good to go

Nnna, nagy nehezen elérkeztem a középidőhöz. Összesen ötször voltam ultrahangon, úgy járok már a nőgyógyhoz, mintha sosem lett volna másképp. Továbbra is tündéri az ember amúgy, valósággal ujjong, amikor ígéretes dolgokat lát a kis műszerén; de ne vágjak a dolgok elé...

Az előző bejegyzésbeli után voltam egy következő CD11 majd egy CD13 ultrahangon, és eléggé elszomorodtunk, mert egyik alkalommal sem tudta megtalálni a tüszőt. Kiderült, hogy van ilyen, nem a húgyhólyag miatt volt a múltkor sem, hanem mert néha úgy helyezkednek a dolgok ott belül, hogy nem látható minden zug. Aztán CD14 végre megmutatta a helyzetet: 15 mm volt a domináns tüsző, ami eggyel jobb, mint múlt ciklusban volt az eggyel kevesebbedik napon (ezt csak én értem valószínűleg, de nem is kell több); aznap beadta a negyedik adag Merionalt, és mondta, hogy két nap múlva már valószínűleg megfelelő lesz a méret a repesztésre. Igaza is lett, tegnap 17x21 mm volt a tüsző, és valószínűleg magától is megreped volna napokon belül, de ilyenkor szeretik ezt gyógyszeresen végezni, hogy jobban kiszámítható legyen az együttlét ideális időpontja. Beadott egy Ovitrelle szurit, ami alapvetően mesterséges HCG adag, és mára meg holnapra írt elő kötelező szexet - ez elég viccesen hangzik, belátom.

Mivel most a hőgörbe követésével összevetve valószínűleg egyértelmű lesz, hogy egész pontosan mikor ovulálok jövő hét vége felé nézetek progeszteront, és vissza utána kell mennem kitalálni, hogy mi legyen következő ciklus elején (azon kívül, hogy végre lesz egy teljes hormonkép, mert mondta a doki, hogy a CD3-4 nincs kőbe vésve, ha hétvégre esik még a következő napok eredményei is jók). Lehet, hogy majd nem lesz Clostilbegyt, csak Merional, mert semmi értelme a nyálkahártyát vékonyítani, ha rám úgysincs valami nagy hatással.
Marha drágák amúgy ezek a szurik mind; nem mintha érdekelne más az eredményen kívül, de azért elég csúnya dolog, hogy az embernek gyakorlatilag gazdagnak kell lennie, ha úgy akar gyereket, hogy közben nincs minden rendben a dolgaival. A nőgyógy viszont továbbra is egy imádnivaló, mindent elmagyaráz, dumál velem mindenféléről közben; és ő viszont baromi olcsó, mert nem alkalmanként kér pénzt, hanem egy teljes ciklus lekövetéséért - néha tiszta cikinek érzem, hogy megint ott vagyok és megint nem fizetek, mert velem aztán van dolga. Így állunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd!