Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. november 12., hétfő

Morning sickness... seriously?!

Hát jelentem, esetemben anything but. Most épp kiválóan érzem magam, cserében az utóbbi két napban kora délutántól késő estéig forgolódott a gyomrom, amit csak az enyhített, ha görnyedt háttal és merev nyakkal ücsörögtem a kanapén - ez viszont kicsit sem volt kényelmes, mert közben fájdigált a derekam is.
Ma meg felébredtem az éjszaka közepén, és annyira émelyegtem, hogy jó sokáig képtelen voltam visszaaludni, mindez miután előtte való hajnalban szintén kipattant a szemem, és szintén ébren maradtam minden erőfeszítésem ellenére... szóval nálam az sem igaz, hogy a kismama aluszékony - fura ez a gyerek már most, de mondjuk milyen is lenne szegényem ilyen szülőkkel...?
Étvággyal az van, hogy nincs, vagy teljesen követhetetlenek az ingadozásai: tegnapelőtt boldogan loptam M. abált szalonnájából, tegnap benyomtam másfél cupákos libacombot, ma meg ha zsírosra vagy húsosra gondolok, azonnal elönt az undor. Megméretkeztem reggel miheztartás végett, 64,5 kiló vagyok - jó lett volna ezt a maradék ötöt még leadni, és ideális súlytartományban kezdeni a terhességet, de ha így folytatódik a dolog, le fog ez menni erőlködés nélkül is... vitaminokat szedem, amit eszek az inkább egészséges mint nem, úgyhogy remélem, a Kissmalacz meg tudja oldani a fennmaradó növekedés-szükségletét a fölösleges zsíromból is.

Röviden tehát: émelygek, fáj a derekam, álmatlanságban szenvedek (valószínűleg először életemben, én, az alvásrajongó), étvágytalan vagyok (valószínűleg először életemben, én, a kajarajongó), jah és a melleim is egyre érzékenyebbek. És mindezt élvezem, imádom, boldog vagyok tőle, and I'm asking for more. :) A terhesség mazochistává tesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd!