Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. november 8., csütörtök

What a difference a day makes...

Or one degree Celsius...
Yup, it does buy one more day of illusion... delusion... whatever. I take what I can get.

9 megjegyzés:

 1. It's up to you :-) Every single day from now on leads you to a more certain result. But its 80% that you won't get your period while on progesterone, so you shouldnt play "knicker police" because you probably wont see anything. I would test around Monday to have a certain result, ugyanakkor igenis hatalmas pofaraesest tud eredmenyezni a teszt elodazasa. En igen koran szoktam elkezdeni tesztelni igy minden egyes negativ tesztel egy kicsit csokken a remeny, viszont igy a tuti napon mar nem kapok sokkot. De ez Neked az elso (es persze remeljuk utolso) eles bevetes, ugyhogy Te erzed. Ez nagyon szemelyisegfuggo.

  VálaszTörlés
 2. Hát progeszteronnal is megjön, mert ha eléri a nyálkahártya a már nem tartható vastagságot, és baba nincs benne, akkor leválik mindenképp; de pár nap késést valóban eredményezhet a pótlás, gondolom nálam főleg, mert eddig még sosem kúpoztam.
  Szombaton mindenképpen tervezek tesztelni, doctor's orders végülis... :) És ma például nagyon jó napom van, úgy érzem nem zörnék össze az egy csíktól... persze ki tudja azt...?

  VálaszTörlés
 3. Haaaaattal nem kezdunk mondatot. Nekem negy beultetesem volt, csakhogy itt janizzak :-) Es a progeszteron pont, hogy fenntartja mestersegesen a nyalkahartyat. Altalaban beultetes utan 12-14 nappal van vervetel. Es negativ eseten ugye abba lehet hagyni az utrot. Ezek utan 5-6 nappal jon meg magatol, ennyi ido, amig leesik annyira a progi szint, hogy elkezdjen lelokodni a nyalkahartya. Szoval a tobbsegnek nem jon meg. De van akinek igen. Nekem az elsonel amugy megjott az utro ellenere, aztan a tovabbi harom alkalommal az tortent, amit fentebb leirtam.

  VálaszTörlés
 4. Oké, nem volt négy beültetésem, sőt egy se, de itthoni pályán hadd kezdjek már azzal mondatot, amivel szeretnék... ígérem, a te blogodon nem fogok... :)

  Én progeszteront (igaz Duphaston tablettát) többször is kaptam már sajnos, ugyan nem a mesterséges fenntartás végett, hanem pont mert többhónapos ciklus nem akart végetérni. És szedtem, hogy vastagítson, és kivétel nélkül mindig megjött, még mielőtt abbahagytam volna a javasolt x darabot. Attól persze lehet, hogy rendetletésszerűen működő nőknél ez nem így van, de nekem ez volt, ebből tudok kiindulni. Kíváncsi vagyok, most mit terveznek a belsőségeim...

  VálaszTörlés
 5. Jaaaaj uristen felreertetted! En eszre sem vettem, hogy Te hattal kezdted! Ezt magamnak irtam, ugy ertem az en mondanivalomat caak hattal tudtam kezdeni es probaltam ekszkuzalni magam :-):-):-). Uhh de ciki. Bocsesz!

  VálaszTörlés
 6. Ha mar vannak tapasztalataid, akkor azok a mervadok vegulis. De azt hiszem az utro egy kicsit mas, mivel mas a rendeltetese is. Nagyon szurkolok mindenesetre. Nem most igy visszaolvasva mashogy nem is lehe ertelmezni az en hatamat, mint ahogy tetted. Szoval erre nincs mentsegem :-)

  VálaszTörlés
 7. Ha mar vannak tapasztalataid, akkor azok a mervadok vegulis. De azt hiszem az utro egy kicsit mas, mivel mas a rendeltetese is. Nagyon szurkolok mindenesetre. Nem most igy visszaolvasva mashogy nem is lehet ertelmezni az en hatamat, mint ahogy tetted. Szoval erre nincs mentsegem :-)

  VálaszTörlés
 8. Semmi gond, ha nekem mondot sem sértődtem volna meg... nem tagadom ugyanis, hogy szeretek háttal mondatot kezdeni, és ezt még a régi magyartanárommal szemben is mindig megvédtem... :)

  VálaszTörlés
 9. En megsertodtem volna, tok bunkonak hatott :-) Most mar en sem tagadom, es nem is ertem mi vele a gond :D

  VálaszTörlés

Mondd!