Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. december 29., szombat

Évbúcsú(s)ztató

Úgy tűnik, holnap elmegyünk síelni; a csütörtöki házibulin dőlt el, körülbelül három másodperc alatt. Csak sima egynapos Semmering, többre nem is vállalkoznék most, egyrészt mert így szilveszter előtt biztos millióan lesznek, amit gyűlölök, másrészt mert túl bátran siklani úgysem fogok, így meg többet nem lenne érdemes. De egy laza vasárnap belefér, állítólag széltelen nulla fok lesz és ragyogó napsütés, úgyhogy ha nagy a tömeg és/vagy jeges a hegy, akkor valami lankás kék pályán a lehető legnyugdíjasabb tempóban egyszerűen lemegyek az első hütte teraszáig, és finom édesítős forró kakaók mellett feltöltődöm D-vitaminnal. Magyarázkodnom remélem nem kell majd, a fiúk úgyis külön száguldoznak majd, a lányok között meg ott lesz H., aki szinte egyáltalán nem tud síelni, szóval nem fogja bánni, ha lemaradgatunk, és nagyon lapos dombokon csúszkálunk nagyon lassan. Ez lesz az ideiglenes búcsúm a síeléstől, mert jövőben biztos ki fog maradni a dolog, már a mostani állapotban is aggódok egy kicsit egy esetleges esés miatt (nem mintha olyan hatalmasakat szoktam volna vágódni, de akkor is), ennél nagyobb hassal közelébe sem mennék semmi csúszósnak.

Ma 11w1d vagyok amúgy - mennyire hihetetlen ez...?! Csak most volt, hogy ciklusonként minimum háromszor lelkembe markolt a sok negatív teszt és beköszöntő piros nap, erre itt van bennem egy pici élet, akinek már teljesen mindene kialakult, és arra készül, hogy belépjen a második trimeszter viszonylagos biztonságába.
Szerdán CVS... nem mondom, hogy nem jutott eszembe szinte minden nap, de most már nem bizonytalankodva, hanem várakozva, hogy ezen is legyünk túl, és menjünk tovább előre. Tudom, hogy jól döntöttünk, és azt is, hogy nem lesz baj, se magával a beavatkozással, se az eredménnyel, de azért eléggé izgat az egész, főleg az a része, hogy alig több mint egy hét múlva már tudni fogjuk, hogy ki lakik odabent, kislány-e vagy kisfiú... Tudjuk majd nevén szólítani... elképesztő nah.

3 megjegyzés:

 1. jaj de jó :) vírusod hogy van, kizavartad már? remélem :)
  A CVS-nek instantly lesz eredménye, vagy várni kell rá? Jó síelést, aztán egyben gyere haza! :)

  VálaszTörlés
 2. Épp láttam nálad, hogy megjelentél... hiányoztál már... :) Jól tetted, hogy beadattad az oltást, így utólag már én is bánom, hogy halogattam.

  Vírus kinyírva, egybenhazaérkezéssel igyekszem majd.
  CVS eredménye 3-5 munkanap azt mondják, úgyhogy olyan 10 nap múlva már minden kiderül... :)

  VálaszTörlés
 3. hú, akkor várni kell egy kcisit.. de legalább nem heteket..

  VálaszTörlés

Mondd!