Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. december 31., hétfő

Köszönlek, 2012 - várlak, 2013!

Igen, hazaértünk, épen-egészségesen, olyan ügyes voltam, hogy egyetlen egyet estem csak, azt is álló helyzetből seggre, jó nagy hókupacra, szóval a gyereknek is trauma-mentes volt az első síelése; tényleg gyönyörű idő volt egyébként, és pont megfelelő mennyiségűt csúsztam ahhoz, hogy jól is teljen, de hullafáradt se legyek. Stuhleck furcsa volt, mert annyi volt a magyar, mintha a Bakonyban lettünk volna... szerencsére kivételesen nem a szégyellek-anyanyelvemen-megszólalni reakciót kiváltó bunkó turistatömeg, de akkor is, az egész hely hangulatát eléggé meghatározza az, hogy ezt nem nyugati telelőknek tervezték. A síliftekkel nem volt baj (bár hatalmas sorok voltak mindenhol, minimum tíz perc várakozási idővel), a budik is tiszták voltak, de a hütték például nagyon kiábrándítóak, egyáltalán nem volt csapolt sör, plusz nem volt a szokásos tolom-a-tálcát stílus, hanem találd ki táblából vagy étlapról, és rendeld meg... Szóval a jövőre nézve mi megmaradnánk Tirolnál, köszönjük szépen.

Ma az előzetes tervekkel ellentétben mégsem maradunk itthon kettesben, hanem kinézünk Sz.-ék szilveszteri bulijára, mert annyira eklektikus (és ugyanakkor beteg) társaságot hívtak meg, hogy kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle. Én úgysem iszom, úgyhogy ha nagyon gáz, bármikor el tudunk majd jönni, és hát olyan rég nem volt egy kis people-watching session, hogy már hiányzik. És most épp azon gondolkodom, hogy vajon hogy a fenébe lehet elkerülni a kötelező puszilkodást, számomra majdnem teljesen idegen emberekkel, anélkül, hogy teljesen antiszocnak tűnnék - utálom ezt az idióta szokást, én egyedül Aput puszilom meg minden találkozáskor, és szerencsére M. családja sem ez a típus, és képtelen vagyok felfogni, hogy ez kinek és miért jó. De ettől függetlenül lelkesen megyünk, mint a kölykök az állatkertbe, jó lesz ez.

Tulajdonképpen csak annyit akartam írni ma, hogy 2012 volt eddigi életem legboldogabb éve, és nagyon-nagyon hálás vagyok érte, és szinte úgy érzem, hogy ezek után telhetetlenség bármit is kérni 2013-ra...
De azért kérek! Végtelen sok egészséget mindenkinek, akit szeretek, a bennem lakó miniemberkét nagyon is beleértve... testileg, szellemileg, lelkileg, és mindenhogy, ahogy lehet; és még sok boldog évtizedet egymás közelében. Ezen felül egy dologra vágyom csak: hogy jövőben normális áron el tudjuk adni a lakást, és lassan de biztosan felépítsük a házikánkat, ahol majd hátamra kötözött Kissmalacz társaságában tudok kertészkedni jól. Ésésés még terhesnős kívánságom is van, kettő - hogy minden rendben legyen a holnaputáni CVS kapcsán, továbbá hogy ne kapjak lisztériát H. tegnapi szendvicseibe rejtett camembert adagtól, mert igazán nem érdemlem meg, tulajdonképpen utálok minden hülye lágy sajtot.
Hát ennyi végülis. Boldog Új Évet, kedves mindenki!

4 megjegyzés:

 1. Joholihijoholihijoholihiiihooooo!

  Mi is irany Tirol szedan. Orulok, hogy jol sikeralt a csuszas.
  Nektek is csak cosdaszep dolgokat az uj evre. Nekem a szerncseszamom a 13, ugyhogy igazan sok remenyem van az uj evben :-)

  Regebben nem volt divat, hogy az ujonnan megismert emberknek is puszi, ezten is utalom. Basszus nem oriztunk egyutt disznot. Mi is voltunk kari egyik napjan vendegsegbe es uj embereket ismetunk meg es bucsuzaskor puszi puszi bleeeeee.

  Mondjuk a franciak meg a kollegajukkal is puszizkodnak, szoval mindenki mindig mindenkivel. Nem igaz, hogy nem lehet mashogy kifejezni a szimpatiat :-)

  Jo mulatast!

  VálaszTörlés
 2. Esti, ugye holnap mész? Nagyon drukkolok!!!
  pussz
  T

  VálaszTörlés
 3. Eszti, mulatás megvolt, hullafáradt vagyok, de gondoltam szólok, hogy Tirol miatt azért irigyellek... :)

  Tamko, igen, fél tízre - köszi a drukkot, jövök majd beszámolni...

  VálaszTörlés
 4. Nekunk ez van "kozel". Voralrberg es Tirol hataran. Majd felteszek egy fotot a panoramarol. Megint eleg jo szallast lottem :-)

  VálaszTörlés

Mondd!