Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2013. július 16., kedd

Due date - The date

Holnap. Igen, holnap lesz az esküvő... és azért épp holnap, mert holnap lenne a Kissmalacz születésének napja...

Nem mondom, hogy kizárólag felhőtlen érzések töltenek csordultig, ha erre gondolok, de egy percig sem bántam meg, hogy ezt a dátumot tűztük ki - így annyi minden van benne azon kívül, hogy ünneplőbe öltözünk, és hivatalosan is egy párrá válunk... benne van az egész életünk, jóval és rosszal, kezdetekkel és végekkel. És ettől annyira szerethetően valódi az egész, nyoma sincs benne semmilyen műlelkesedésnek vagy muszájvidámságnak; ami van, az mind igazi öröm, attól csak még igazibb, hogy ott van ellenpólusul az a soha nem múló szomorúság-csepp, mintegy intő jelül never to take anything for granted.
Mikor én holnap igent mondok, nem csak annak a férfinak mondom majd, aki ebben az életben a legboldogabbá tett és tesz és valószínűleg tenni fog, akivel sok év ezer apró emléke köt össze millió színes szállal; annak is mondom, aki szavak nélkül megértette a poklot, amit bejártam, leereszkedett velem a legmélyére, és a karjában hozott fel onnan, amikor olyan lépés következett, amit egyedül nem bírtam megmászni. Abban az igenben benne lesz minden, amit valaha is végigcsináltunk együtt, a borzalmasan nehéz és az egyszerűen mesés és a más számára értelmezhetetlen dolgok, beleértve az eddigi két legfontosabbat: a babáinkat.

Egy kicsit félek annyira boldog lenni, amennyire boldog vagyok. Amikor legutóbb bátorkodtam, akkor hatalmasat zuhantam, és azóta van bennem egy gát, ami még mindig nem nyílt fel teljesen, de nap mint nap igyekszem noszogatni.... Mert ugyanakkor persze az is igaz, hogy hálás vagyok, amiért egyáltalán vannak olyan végtelen magasságaim, ahonnan akkorát lehet; mert jaj, nagyon szeretem azt a kislányt és ezt a kisfiút, ami fájt és fájhat még, de amolyan Lord Tennyson módra én ezt vallom azért:
I hold it true, whate'er befall;
         I feel it, when I sorrow most;
         'Tis better to have loved and lost
Than never to have loved at all.
És mindezt azért merem, mert olyan védőhálóm van, amilyen. Here's looking at you, kid.

10 megjegyzés:

 1. Nem vagyok egy siros leanyka, most megis potyognak a konnyeim, olyan szepen megfogalmaztad! Sok-sok boldogsagot Nektek! Megerdemlitek!!!!

  VálaszTörlés
 2. Jaj Est :-):-):-) Sírós, ölelős, ugrálva nevetős, táncoló szmájlik :-):-) Nagyon sok boldogságot kívánok !!!

  VálaszTörlés
 3. Szép lesz a holnapotok, meglátod! És azt is, hogy házasságban élni a legjobb dolog! Sok-sok boldogságot Nektek!!!! (és egy-két képet azért muti maaaajd)

  VálaszTörlés
 4. Én is pityergek és nem fogom a terhességemre! Boldogságos szép napot nektek holnapra!
  Csatlakozom Ritához, házasságban élni jó :) Lassan 4 év távlatából is nagyon ki tudom magam húzni, ha azt mondom, hogy a férjem :)

  VálaszTörlés
 5. Továbbra is sok boldogat.. (én is pityergek ám egy kicsit, csak nem vallom be :) )

  VálaszTörlés
 6. En bevallom. :) Ez szep volt! Szepseges napot holnapra (is). Es igen egy konvencionalis fotot en is szivesen latnek. Mi most rendelunk uj gyuruket az otodik evfordulora. Csak ugy :)

  VálaszTörlés
 7. Én nem sírok, bibí, de csak kivételesen, bibí! Kajánkodok, mert eszembe jutott egy vőlegény, aki tényleg két percig gondolkodott, mielőtt kimondta volna az igent, szegény ara úgy izzadt, hogy lecsorgott a szemöldökéről a kék festék. Na, ezért is nem akartam én férjhez menni és mikor az emberem aztán megkérte a kezem, eszembe sem jutott, hogy tán így járok... mint ahogy Neked sem ! (eddig)
  Minden úgy lesz s még úgyabban, ahogy várod és ahogy örülsz.
  Kötődjetek!

  VálaszTörlés
 8. Drága Est!
  Kívánok nektek sok sok boldogságot, szerelmet,ölelést hosszú hosszú évekre.


  "Minden áldott nap hinned kell abban, hogy ami a tiéd, az a tiéd lesz. Amit neked szántak, az nem pottyanhat más ölébe, és ha megérkezett, ő bizony nem megy sehova. Visszajön, megsimogatja a buksidat, lehajol, egy puszit nyom rá, magához húz, és közli, hogy ő aztán marad, még akkor is ha a világ összedől. Feletted fog állni, hogy még véletlenül se zúzzon darabjaira. Mert ő ezért van. Hiszen ő érted van, te meg érte."

  VálaszTörlés
 9. Sok boldogságot kívánok Est és M! (A mi esküvőnk is a lányunk születésnapjára esik.) Ismeretlenül is sokat gondoltam ma Rátok. Vivát!

  VálaszTörlés

Mondd!