Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2014. december 16., kedd

Precious cargo

Hát ekkorák voltunk az utolsó százon. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy fért el bennem Kissmajom, nekem nem tűnik 39. hetesnek a hasam, ha azzal is számolunk, hogy még az én mindenféle szerveim is be vannak szuszakolva a fészke mellé. Mondjuk persze alsó határon volt a magzatvíz mennyisége, meg a baba születési súlya sem volt kimagasló, és tény, hogy minden velem egyidős terhességű kismama, akivel bent találkoztam, sokkal nagyobb volt nálam, de akkor is durva. Itt most az osztály előtti hallban vagyok (ha épp szigorú biztonsági őr volt esti műszakban, a látogatási idő után ki kellett jönni ide, ha jöttek az emberhez), ahol hűvös volt és huzat, úgyhogy ez egy vastag bundás és elég bő felső, amit ha leengedtem, és becipzároztam, szerintem figyelmetlenebb szemek simán néztek volna simán csak jóllakottnak.

Egyébként lehet, hogy csak beleképzelem, mert ultrahangokról pontosan tudom, hogy hogyan kucorgott Kissmajom bennem a legvégén, de én így a képet nézve tisztán látom a pici testének a körvonalait. A feje a bal mellem (a képen a kivillanó pirosság) alatt volt, a háta görbülete követte a hasam ívét (vagy fordítva), a kis segge a tetoválásom környékén volt, a végtagjai meg ugye előtte voltak, és befele meg egy kicsit az épp itt látható jobb oldalam felé néztek.
Már szinte sosem jut eszembe, de most így látva magunkat… jaj, nagyon szerettem terhes lenni!

Mindenórás

3 megjegyzés:

  1. Még a poszt elolvasása előtt arra gondoltam: szinte látszik, h helyezkedett el a baba! Ráadásul pont a pirosság mellett kilátszik valami növényzet, ami olyan, mintha a haja lenne :)

    VálaszTörlés
  2. Na én elhelyezkedésben nem vagyok szakértő (remélem csak még nem) de valóban nem volt nagyon nagy a hasad. De lehet ez attól is függ hogy te nem híztál?

    VálaszTörlés

Mondd!