Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2011. november 24., csütörtök

OMFG

Ha nemfura párkapcsolat nemfura félpárja lennék, most azt a címet adtam volna ennek az első bejegyzésnek, hogy "A nagy kaland", vagy valami hasonló érzelgős hangzatosságot. De mi furák vagyunk hál'Istennek, úgyhogy csak ilyenek jutnak eszembe, hogy tejóég, mi a fenét csinálunk, hát normálisak vagyunk mi...?!
Az van, hogy tegnap, szokásos napi munkahelyi csetelés közben, valahogy sikerült arra kilyukadni, hogy csináljunk gyereket. Aki ezt olvassa, és nem ismer minket, azt gondolhatja, hogy ez akkor ilyen hirtelen felindulásból elhatározott dolog, és mint olyan kicsit talán felelőtlen is. Aki ezt olvassa, és ismer... nagyjából szintén. Mert, amint említettem, furák vagyunk.

Lassan hét éve vagyunk együtt, valahol középtájt néhány hónap (meg)szakítás kivételével - amikoris kizárólag szeretők voltunk - végig együtt is éltünk, gyakorlatilag megismerkedésünk második hónapja óta. És kettőnkön kívül senkinek semmi fogalma nincs, és soha nem is volt, rólunk és a kapcsolatunkról, hogy miből áll és mi mozgatja és mikor milyen irányba tartott; sőt akár az is kijelenthető, hogy ha volna, biztos lenne egy-két részlet, ami igencsak meglepne (vagy inkább sokkolna) mindenkit.
Mindegy is, maradjunk annyiban, hogy nem, nem egyik pillanatról a másikra jellegű a döntés, nagyjából két éve gyújtottunk tüzet alatta, azóta parázslott csendben, és most úgy tűnik, belobbant. És igen, félelmetességben is tűzszerű, de érdekességben és lehetőségekben is, és ettől aztán amelyik pillanatban kimondtuk, valahogy ösztönösen biztosak voltunk benne, hogy jó ötlet ez.

Szóval Furáék gyereket szeretnének. És az fasza lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd!