Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. október 23., kedd

Mai apróságok

Elszállítottam négy hatalmas zsáknyi cuccot a szelektív gyűjtőbe, kitakarítottam az autócskámat, elpakolásztam a nyári ruhákat, és elővettem az őszi-télieket, mostam három adagnyit, kivittem a szemetet*. Most sütőtök készül, és szőrtelenítés, és háttérben tévénézés, mindennemű gondolkodást elkerülendő.

Reggel is mértem egyet, és úgy tűnik továbbra is jók vagyunk, még lent a hő. Persze ez még semmit sem jelent, mert akár most is repedhetek, és akkor holnapra ugrik fel, de ilyen butaságokon nem agyalunk (yeah, right).
Már napok óta kitaláltam, hogy majd buzgón LH-tesztelek, és akkor abból jól meglátszik, hogy mikor készülődik a szervezetem; erre tegnap este, mint egy igazi idióta, teljesen elfelejtettem, és csak a szuri után jutott eszembe, akkor meg persze egyértelműen pozitív volt. Próbálok nem aggódni, mert hát ugye a beadott HCG keresztreagál, és biztos attól van, de igazán nyugodt csak akkor leszek, ha holnap reggelre sem kanyarodik felfelé a görbém. Meg legalább most láttam, hogy milyen egy igazi pozitív teszt, amikor a tesztcsík ugyanolyan vastag és egy árnyalattal sötétebb, mint a kontroll-.

Holnap jelentkezem. Most megyek tököt forgatni, aztán epilálok. (Micsoda fess férfi ez a von Trapp kapitány!)


* Ahogy tuszkoltam befele a használt szúróeszközöket a zacsikba a konzervdobozok és kefíres poharak közé (jól bebugyolálva, nem kell aggódni), az jutott eszembe, hogy alakítani kellene egy Meddő Nők és Anonim Heroinfüggők Baráti Kört, mert mekkora segítség lennénk már a csóró drogosoknak. Csak nálam összegyűlt két hét alatt kilenc fecskendő és injekciós tű, és én még a lightweight csoportba tartozom, a lombikosok ennek többszörösét végzik ki egy-egy menetben. Papírunk van róla, hogy mindenféle vírusmentesek vagyunk, havi rendszerességgel szállítanánk, és amikor már esetleg nem, akkor sajna mindig lennének az előző életünkből fennmaradt kapcsolatok, akik egy ideig megbízhatóan a helyünkre léphetnének. Karácsonyra szervezhetnénk egy próba-gyűjtést...

2 megjegyzés:

 1. Fúúú nagyon izgulok értetek, hogy sikerüljön elsőre ez az inszem! Amúgy ilyenre is volt példa! Nem is kell messzire mennem! A kolléganőm volt az "áldozat"! :)
  Amúgy nem lenne jobb, ha egy kicsit eltennéd a fiók mélyére a hőmérőt??? :))) Ne stresszeld magad feleslegesen! :)

  VálaszTörlés
 2. Én is azt mondogatom, hogy igazán lehetnék már egyszer én a csoda, mert mindenki ismer egy valakit vagy valakinek a valakijét, akivel történt valami hihetetlen, elzáródott petevezető mellett terhesség, vagy évi két peteérésből baba, vagy első inszem... jaj, dejó is lenne! :)

  Hőmérő a fiókban... ha-ha. Dehogynem lenne jó! :) Az a baj, hogy világ életemben rendszertelen menzeszem volt, és most tanulom csak a testem működését, úgyhogy próbálom minden szituációban lekövetni, hogy mire hogy reagálok - és most az inszem utáni progipótlás az megint egy újdonság számomra. Na meg sajnos eléggé kényszeres vagyok, szerintem engem az stresszelne igazán, ha nem tudnám, hol tartok épp...

  Köszi a drukkot, én is szorítottam neked/nektek, még visszamenőleg, archívumot olvasva is... :)

  VálaszTörlés

Mondd!