Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. október 2., kedd

Nagycsalád

Hú, lógok még az Apu-sztorival, ami jó hosszú lesz, és még csak felénél tartok a mesélésnek, továbbá örökbefogadás ügyében is elkezdtem írni pár gondolatot nem rég, és azt is kiegészítem majd valamikor, és posztolom az utókornak.
De ez utóbbi kapcsán volt ma egy érdekes beszélgetésünk, miközben az esőben araszoltunk a körúti dugóban (ez valahogy visszatérő helyszín nálunk). Röviden: azon filózunk, hogy be kellene jelentkezni a TeGyeSz-hez elbírálásra, az úgyis fél év, aztán tovább lépni valamelyik nyílt örökbefogadással foglalkozó alapítványhoz, mert ha addig teherbe is esek, akkor legalább együtt nőnek fel a kölköcskék.

Az örökbefogadáshoz való viszonyulásunk alapjait még kapcsolatunk hajnalán tisztáztuk, és most csak úgy dumáltunk általánosságban, és mondom M.-nek, hogy nekem egyetlen fenntartásom van: hogy ha vérszerinti gyerekünk is lesz, esetleg kettő is végül (valamiért ikrekkel éberálmodom mindig), akkor bármennyire is egyformán szeretjük őket és bánunk velük, nem fogja-e rosszul érezni magát a kis jövevény, hogy ő kisebbségben van (értelemszerűen nem titkolnánk előtte, hogy hogyan került hozzánk).
M.: Hát, szerintem nem, de ha mégis, akkor majd örökbe fogadunk még egyet, hogy meg legyen az egyensúly.
E.: Jó, de miután ennyit szenvedünk a teherbeeséssel, én soha többet nem vagyok hajlandó fogamzásgátlót szedni, és a gumit utáljuk, és mi lesz, ha közben becsúszik még egy, minden gyerekakarós sikersztoriban be szokott, a hosszas próbálkozások után véletlenül...
M. (lelkesen): Akkor felvesszük a Jolie-Pitt nevet!
E. (vicogva): Remélem hallottad magad, mert akkor ezek alapján simán lehet, hogy öt gyerekünk lesz...
M.: Hát majd akkor nagyon odafigyelünk a havi kiadásokra. És a hatodik után elköttetem magam.

Valahogy így vagyunk manapság... :)

1 megjegyzés:

Mondd!