Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. november 21., szerda

It's alive!!!

Szabályos petezsákban lakik, 4 milliméter, és pulzál a szíve. Amiből az anyja persze semmit sem látott, csak egy fehér képernyő közepén egy fekete foltot, közepén egy fehér folttal - aki a Kissmalacz, fotó is van róla meg minden... ami azt illeti, a legeslegszebb folt a világon.
Ezúttal már nem sikerült valami felnőttesen viselkedni, legalábbis feltételezem, hogy a vizsgálószékben kurjongatni és tapsikolni, nem számít annak. Meglepetésemre azt mondta a doki, hogy hozzájuk többet nem kell visszamennem (valahol azt olvastam vagy valamiért azt hittem, hogy a tizenkettedik hétig ők követik a terhességet), még négy-öt hétig szedjem a progeszteronpótlást, és két-három hét múlva menjek el a saját nőgyógyászomhoz, meg a védőnőhöz, aki majd csinál nekem kiskönyvet. Gratulált, és azt tanácsolta, hogy élvezzem a terhességet, és szüljek egy egészséges kisbabát - yes, sir!

Egész úton a munkába felé képtelen voltam összezárni a számat, most is nagyon kell koncentrálnom, hogy ne vigyorogjak bele a kollegák arcába bambán és elégedetten. És közben a fél mellem kiesik az amúgy bőnek vásárolt melltartómból, és enyhén émelygek. Life can't get more perfect than this. :)

9 megjegyzés:

 1. és mennyi volt a hője ma reggel, kedves?
  gratulálok, élvezd ki a pocakosságot, mert olyan hamar elmúlik!
  (mit is mondtál, hova lehet menni hőmérőért?????????? :))

  VálaszTörlés
 2. Szilva, képzeld, most nagyon erősen és határozottan érzem, hogy holnaptól nem mérek - minden erőmet bevetve meg fogom próbálni, és majd beszámolok, remélhetőleg sikerről...
  Viszont megválni nem fogok tőle, képzeld ez egy olyan csoda darab, amit a szüleim 36 évvel ezelőtt vettek, amikor én születtem. Szóval majd a Kissmalacz + tesó(k?) születése után fogja csak véglegesen lezárni a pályafutását... :)

  VálaszTörlés
 3. Szülésig szívesen megőrzöm. Utána visszaadom. Eskü :-D

  VálaszTörlés
 4. Yipeee!!! :) gratuláok, Anyuka! :) A nem hőmérőzést pedig számon kérem Rajtad majd én is!!! :) Úg yörülök Neked! :)))))

  VálaszTörlés
 5. M. nagyon örül minden számonkérőnek, rögtön kedvencekké léptetek elő nála. És tényleg nem szeretnék mérni holnaptól... :)

  És köszönöm az örömöt, annyira de annyira jól esik... :)

  VálaszTörlés
 6. De jó hír, gratulálok!! Megkönnyebbültél gondolom (legalább egy picit).

  Akkor ez még higanyos hőmérő? Múzeumi darab?

  VálaszTörlés
 7. Egy picit... :)
  Muzeális, mint én magam. :)

  VálaszTörlés

Mondd!