Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2011. november 28., hétfő

Palástfű, cickafark, páfrány

Bizony mondom néktek, a cickafark tea nem finom. Amúgy is utálok minden folyadékjellegűt (bárcsak a csokikával való viszonyom lenne ilyen), de most próbálok tudatosan és fegyelmezetten minél többet bevinni, és ennek része a napi két gyógytea, ami állítólag jót tesz.
Nem mondhatni, hogy rajongója vagyok a természetgyógyászatnak, de igazából leginkább azért, mert kicsit összefolyik azzal az elég taszító ezoterikus térjünk-vissza-gyökereinkhez vonallal, ami alapján néhány sarlatán megpróbál átverni egy csomó szerencsétlen, reményvesztett embert, hogy bogyókkal és ágyáthelyezéssel oldják meg azt, amire az orvostudomány is alig képes. De azt sem gondolom, hogy teljesen butaság, végülis kúrálgatták magukat ezzel-azzal évezredekkel ezelőtt is, és hát csak kitapasztaltak valamit, ami hasznos lehet, úgyhogy hajlandó vagyok elfogadni, hogy kiegészítő kezelésként alkalmazható.
Úgyhogy palástfű napi kétszer a ciklus második felében (miniszkóp szerint ez van most), mert segíti a petesejt beágyazódását, és cickafark az elsőben, mert támogatja a progeszteron termelődést és peteérést. Ma véletlenül cickafarkot ittam, de majd holnaptól áttérek.

Amúgy tegnap este megint gyönyörű páfrányokat produkáltam, komolyan, hihetetlen hogy milyen szépek. Persze jó volna valahol egy átfogó, átlátható leírást találni arról, hogy mi is ez és hogyan működik, mert egyelőre mindenhol csak a forgalmazó cégek rövidke termékleírását sikerült megtalálni, na meg egy csomó okoskodó nőci észosztását mindenféle fórumon. (Te jó Isten, hogy ide jutottam, a végén még ősanyák kommentjeit fogom olvasni a Poronty cikkeknél - na akkor viszont lőjön agyon valaki, könyörgök!) Délelőtt ugyanis szinte teljesen amorf alakzatokat nyáladzok, délutánra fele már kristályosodgat, estére meg valóságos őserdő az egész, tök szép. Csak ugye jó volna tudni, hogy miért vannak ezek a különbségek, mert oké, hogy cikluson belül módosul a termelt hormonok mennyisége, pont ezért működhet a kütyü, na de hogy napszakonként is ingadozik, az elég furcsának tűnik.
A lényeg az, hogy minden valószínűség szerint én itten most az elmúlt néhány nap valamelyikén ovuláltam, és attól kezdve szükség volna egy jó hosszú sorozatnyi jó erős csodára ahhoz, hogy ebből gyerekkezdemény legyen, szóval nem is számítunk semmire egyelőre, csak egyszerűen vicces, hogy egyáltalán egy kis pillantásnyira beleláthatunk a folyamatba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd!