Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2012. október 27., szombat

2WW: BBT + EWCM = WTF

Gondoltam lejegyzem, ki tudja mire lesz még jó...

Szóval úgy indítottunk ugye, hogy már az inszem reggelén felment a hőm (36,8), vagyis elvileg valamikor előző nap (vagy remélhetőleg éjjel) megrepedt a tüszőm, az az egy darab, amire eredetileg számítottunk. Aztán következő napon egy tizedet leesett (36,7), ami az én ugrálásos és viszonylag magas alaphőmmel simán megfelel akár ovuláció előtti értéknek is, viszont teljesen kiszáradtam, úgyhogy elkönyveltem a szokásos luteális eleji visszaesésnek, és tényként kezeltem, hogy túl vagyunk mindenen, jöhet a progeszteronpótlás. Erre tegnap reggel nem csak hogy semerre sem mozdult a buta görbe (36,7), de még a tojásfehérje is egyértelműen visszatért - hát ki érti ezt...?
Én úgy értelmeztem, és a lányok megerősítettek, hogy a stimuláció akár belobbanthatott további tüsző(ke)t is, és a CD8 simán lehetett túl hamar ahhoz, hogy látszódjanak, főleg úgy, hogy régebben is többször megesett, hogy bújkáltak a tüszőim (ráadásul az egész nagyok is), aztán egyszercsak mégis újra megtalálta őket az UH. Amúgy sem volt még soha életemben ennyire korai tüszőrepedésem, mint ez a CD13 (actually not even close), szóval a legnagyobb és a stimulációra legreagálósabb után még elképzelhető, hogy igyekezett egy vagy akár több kicsi. Ezt látszik megerősíteni az is, hogy ma reggelre egy kicsit megmelegedtem (36,9), és megint száraz vagyok, úgyhogy szerintem most már tényleg ennyi volt, és elkezdődhet a várakozás.

A látszat ellenére nem ezeket a dolgokat vizslatom folyamatosan, sőt, mondhatni ennyire nyugodt nagyon rég voltam az utóbbi egy év alatt. Valahogy úgy érzem, hogy mi ezúttal tényleg minden tőlünk telhetőt megtettünk, minden segítséget igénybe vettünk, amit nem (nem tudom nem azt mondani, hogy egy ellenőrző UH elég hasznos lenne a fellövés előtt), az nem rajtunk múlt. Minden vágyam, hogy sikerüljön, de ha nem fog, akkor sem fogom megbánni, hogy végül elmentem a hőemelkedés ellenére, mert minden jelet összevetve még mindig úgy gondolom, hogy a legjobb döntés volt. A többit meglátjuk.

4 megjegyzés:

 1. Nem csinálnak inszem előtt uh-t? Nekem csináltak, hiszen ellenőrízni kell, hogy megrepedt-e egyáltalán az a tüsző.

  VálaszTörlés
 2. A hőd alapján tutira megrepedt az a tüsző! Ha jól rémlik voltatok előtte is együtt, szóval katonák voltak ott, várakoztak rá, utánuk küldtek egy gyorsított elitkommandót is,szóval oké a balhé :-)

  VálaszTörlés
 3. Ja és Szandrus voltam :-P

  VálaszTörlés
 4. Oké hát! :)

  Kretty, nem, nem csinált, én is furcsállottam, de mondjuk azt sem tudom elképzelni, hogy mi történt volna, ha csinál, de nem-repedt tüszőt lát, annak ellenére, hogy 36 órával előtte beadtam a repesztőt. Hazaküld másnapig? De az meg túl késő lehet... Vagy látszik egy tüszőn, hogy mikor áll csak órákra a repedéstől...?
  Ha jól emlékszek, te Kaáliba jársz - ott hogy működik ez?

  VálaszTörlés

Mondd!