Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2013. január 4., péntek

Friday fun

Mivel semmi extra nem történik (azon kívül, hogy épp főzöm életem első hagymalevesét), de nagyon unatkozom, gondoltam mutatok nektek egy nagyon vicceset.
Gyagya, de nagyon tanulságos kis játék arról, hogy miért is olyan nehéz teherbe esni; és akkor itt még kizárólag a megtermékenyítésről beszéltünk, hol van még a megtapadás, a beágyazódás, a növekedés, és az összes következő lépés... ilyenkor mindig eszembe jut, hogy hogy a francba nem haltunk ki vajon.
Nekem például egyáltalán nem sikerült túljutnom még a hüvelyen sem, még jó, hogy nem az én sejtemnek kellett bárhova is elsietni - kétségbeesetten rohantam M.-hez, hogy legyen már valami, mert folyton kinyírom a szerencsétlen spermát, aki vagyok. Ő nagyon ügyes volt, mondjuk minimum egyszer minden szakasznál elvérzett, amíg ki nem tapasztalta a veszélyeket és útvonalakat, de végül csinált nekem egy virtuális gyereket (is).
Szóval sok sikert mindenkinek, menni fog ez!

4 megjegyzés:

 1. azt nem is írod, hogy ezennel ma letudtad az első trimesztert?? Számolok én helyetted is:)

  VálaszTörlés
 2. ugye hogy ugye??? A nagy rendszerező mindent számon tart!
  :-)
  Gratula a 12. héthez.
  Szandrus

  VálaszTörlés
 3. hát...én sem jutottam túl a hüvelyen:D na, majd az uram.

  12. hét? hogy repül az idő:) gratulálok;)

  VálaszTörlés
 4. Először is millió gyógypuszi a lelkednek és egy hatalmas ölelés neked!!! A többit majd írom emilben, ha mozgásképesebb leszek, van rá esély, mert ma már sokkal jobban vagyok a tegnapinál.

  Én az első öt centin elvéreztem, Andris meg elsőre csinált egy kislányt. :) Mondtam is neki, hogy jó lesz, ha ezt rögzítteti a sajátjaival is. Aztán meg már ugye én jövök, hogy meg is maradjon.

  VálaszTörlés

Mondd!