Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2013. január 3., csütörtök

Place your bets!

Hastájékon egyáltalán nem érzek semmit, torokfájás ma reggelre már javult, de taknyos vagyok, és nehéz a fejem, úgyhogy fekszünk a cicával a kanapén, és semmitteszünk egész nap - ami meglehetősen unalmas, biztos fura dolognak számít, de sokkal szívesebben lennék a dolgozóban.

Gondoltam lejegyzem, hogy mik a tippek a Kissmalacz nemét illetően, hogy ha esetleg mégis holnap telefonálnak, nem hétfőn, akkor időben legyen itt írásban szépen.
Nagyon kíváncsi vagyok... nem is értem, a mai világban hogy bírja ki bárki is a kivárást, és ha már van lehetőség kideríteni, hogy tud a meglepetés melett dönteni... Nagyon izgalmas! Nem mintha bármennyire is számítana either way, de fontosnak fontos, mert mindent-mindent tudni szeretnék erről a kis lényről, alig várom, hogy találkozzunk végre, és hát ebben az egészben lényeges részlet például az is, hogy mi lesz a neve.
Szülői fronton mindenki ellenkező neműre számít: M. szerint kislány, szerintem kisfiú; nagyszülők mind saját nemük mellett voksolnak: M.Anyuka azt mondja kislány lesz, a két nagyapa azt, hogy kisfiú; az ex-fórumos sorstársaság szavazatainak összesítése mintha a fiú felé billenne, de nagyon kicsi arányban. Ha valaki itt is beszállna a tippelésbe, csak tessék!

16 megjegyzés:

 1. Én bent vagyok a dolgozósban, de szívesebben lennék inkább otthon, bár a tüneteid nélkül (leszámítva a látszó/nemlátszó hasadat... bár a látvány a túlzabálásnak hála megvan, csak nem lakik benne egyelőre senki). Úgyhogy jobbulást mihamarabb!

  És még mindig a fiúra tippelek, mi más is lehetne ugyebár. :) Legalábbis szerintem...

  VálaszTörlés
 2. Ezt meg már csak azért, hogy tudjam követni, ha válaszolsz. :D

  VálaszTörlés
 3. Már csak egy napot kell várnod, és megint hétvég, kitartás... :)
  A hasamat le fogom fényképezni, hogy szerintetek látszik-e, csak reggel kellene kaja előtt (mert manapság már két falattól is puffadok), és mindig elfelejtem...
  A te hasadnak meg drukkolok továbbra is... eltűntél manapság, de azért ha mész dokihoz és van valami fejlemény, meséld már el, legalább itt...

  VálaszTörlés
 4. Én tökre szeretnék 9 hónapig meglepit, remélem, ki is fogom bírni. Egy barátnőm ikreket várt és azt sem szerették volna megtudni, hogy hánypetéjűek, a nemről nem is beszélve. Szóval képzeld, ötféle lehetőségük volt és a szülésig nem is tudtak semmit. Végül a legvalószínűbb variáció nyert (fiú-lány).

  És Neked tényleg mindegy? Ha választanod kellene fiút vagy lányt szeretnél?

  VálaszTörlés
 5. Nem mondod?! Komolyan bírnál/megpróbálnál várni?! Én szerintem meg is bolondulnék, ikrekkel meg pláne... Na majd azért térjünk vissza erre, mikor már te is látod rugdalni a hasadban... :)
  Nekem ő már egy kis valaki, beszélgetek vele, szólítani akarom annak, aki... Nyilván Kissmalacz, meg Mákocska, meg Nyuszibéka, meg magunkat ismerve még ötszáznyolcvan buta név is lesz élete során, de így, ahogy ott úszkál és mozgolódik, most definitely nem egy nemtelen baba... eddig sem volt az, még mikor egy kis pötty volt, akkor sem, de most egyre inkább nem... Persze csak emiatt az úri huncutság miatt nem csináltattam volna kromoszómavizsgálatot, de tudni akkor is szeretném, amint kimutatja az ultrahang.
  Szóval kíváncsi leszek rád... :)

  Nekem ez most teljesen mindegy, és M.-nek is...
  Nem tagadom, én régen azt szerettem volna, ha végül akárhány gyerekem is lesz, lenne mindkét nemből legalább egy, mert a környezetemben láttam, hogy annyira másak, mint két különböző faj, és az érdekes meg izgalmas lehet... De igazából amióta pl. ismerem M.-et és a bátyját, azóta ehhez sem ragaszkodom, mert valami csoda, hogy két fiútestvér között milyen gyönyörű szeretetkötelék tud lenni, és az sokkal fontosabb, mint a mindenből-egy család...
  De ha most muszáj lenne választanom, talán fiút mondanék, mert nekem egykeként mindig az volt legnagyobb vágyam, hogy bárcsak lenne egy nagyobb fiútestvérem... :)

  VálaszTörlés
 6. hehehe, szerintem is fiúúú! Szandrus szólt, uff! :-)

  VálaszTörlés
 7. @ Tamkó: én tuti nem bírnám ki. Majd kíváncsi leszek Nálad, hogy meglesz-e még az elkötelezettség a tudatlanság irányába!! :)
  @ Est: én az árral szemben úszok, sztem lány! Indoklás: valahonnan rémlik, hogy talán hallottam, h a lányok miatt a SOK ösztrogén okoz SOK vukkot, míg a fiúknál kiegyenlítettebb a hormonkép.. de lehet, hogy ez is csak babona..

  VálaszTörlés
 8. Itt is túlteng a fiú eddig, nagyon vicces... :)

  Audrey, arra ne alapozz, mert rókakoma azért nem volt mindennapos, és az émelygés sem volt vészes, ahhoz képest amit itt-ott olvasok... mondjuk ha az étvágytalanság is ide számít, akkor viszont tény és való, hogy nem is lehet más csak lány...

  VálaszTörlés
 9. ja igen, ki kell várni a végét, egyáltalán nem biztos, h kibírom!

  Esti, és mikor tudod meg??

  VálaszTörlés
 10. Hétfőn fog hívni a biológusuk, nagyon izgi! :)

  VálaszTörlés
 11. Nem is vagyok eltűnve, csak a fb-re nem írok, mert nincs energiám visszaolvasni, néha azért benézek, hogy legyenek pillanatképeim.

  Írtam haditervet, majd olvasd el. ;)

  Sejtem már mennyire várod a hétfőt, izgulok én is veletek. Ja és én sem bírnám ki tutira, hogy ne tudjam meg a nemét. Nálatok meg ugye tévedés kizárva, az alapján hogy látott valamit az ultrahangos néni/bácsi vagy sem.

  VálaszTörlés
 12. Nah elolvastalak - elégedett vagyok. :) Nem baj ha tolódik kicsit (már ha!), a síelés létfontosságú dolog ám, majd csússzál helyettem is jól. Akkor ezek szerint sikerült felkutatni valami szimpatikus nőgyógyászt is, ennek örülök, nem könnyű feladat. Majd számolj be a fejleményekről!

  VálaszTörlés
 13. Esélyt adunk neki, aztán meglátjuk, de a síelést tényleg nem lehet kihagyni. :) Rendben, csúszok majd helyetted is, addig remélhetőleg helyrejön a reggel becsípődött/megrándult vállövem.

  A nőgyógyásszal még nem találkoztam, de remélhetőleg jó és szimpatikus lesz. Ha van fejlemény mindenképpen írok.

  VálaszTörlés
 14. én vmiért egy csibész kis Bendegúzt képzelek Nektek:)

  VálaszTörlés

Mondd!