Előreszámla

Lilypie Second Birthday tickers

2013. november 24., vasárnap

Esti tánci

Ez ment tegnap gyakorlatilag este héttől éjfél utánig, nem is értem, honnan van ennyi energiája egy maszatnyi gyerekkezdeménynek... Azt hiszem, hogy eléggé szeretem... :)A gyatra minőség a laptop és a telefon fényeinek tudható be, illetve annak, hogy már nem volt erőm odébbgurulni, hogy az éjjelilámpát felkapcsoljam.

12 megjegyzés:

 1. Drága Gyerek, milyen szépen átmozgatta magát és vele együtt a pocakodat! :)
  Hihetetlen, hogy már csak egy hónap! :)

  VálaszTörlés
 2. Egyem meg de draga már most :) Olyan mintha ki akarna jonni :D Egyebkent lehet csak en vagyok ilyen, de en ezt basszus megkonnyeztem olyan szep :)

  VálaszTörlés
 3. Mennyire cuki, micsoda koreográfia, kis dancing prince :)

  VálaszTörlés
 4. Tündéri! :) már csak pár hét, tök hihetetlen :)

  VálaszTörlés
 5. Hű-ha!! Ez nem semmi, tök jó, kis cukika! :) Nekem ennyire látható hullámzás még nem volt! :) Bár most hogy ezt írom, én Lilim is beindult, meg is nézem, mi látszik ebből :D

  VálaszTörlés
 6. Ò, én is szeretnék ilyen táncolòs pocakot :)

  VálaszTörlés
 7. Azt kell, hogy mondjam - legalábbis a kommentek számát tekintve - a boldog, pozitív posztok nem vernek akkora visszhangot sose, mint a nem annyira azok, pláne a komolyabbak... ejj, ejj, hát nem olyan itt a blogolásban a világ, mint a valóságban? De mennyire. Báááár végülis ez logikus, ezen nincs mit vitázni, ez a videó egyszerűen csodás és aranyos. Vitathatatlan.

  VálaszTörlés
 8. Kata egyetértek :) Ez a videó csodás és megható ! Csodás érzés lehet átélni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mióta láttam, ha esténként táncot jár odabent Lili, azonnal húzom fel a pizsi felsőm és vizslatom, hááátha hullámzik ez már :D :D

   Törlés
 9. Tényleg hihetetlen, hogy már ilyen közel van, nem is tudom, hogy repült el így az idő - és én is úgy érzem néha, mintha türelmetlenkedne odabent... :)
  Lesz nektek is ilyen táncolós, jövő ilyenkorra már mind tudni fogjátok, hogy milyen érzés, ha az ember egy kis alien élőhelye... :)
  Kata, még szerencse, tiszta féltékeny lennék, ha a kölyök ennyi idősen olyan heves indulatokat tudna kiváltani, mint az anyja... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát az anyját nehéz lesz überelni, azért valljuk be... :D

   Törlés
 10. Ó, de jó! Nagyon szép videó és, hogy már csak ennyi van hátra...őőőőrület :) És milyen szép a pocakod!
  Az én köldököm totál kifordult önmagából és a formájából, kisfiam pedig valamiféle saját metált hallgathat odabent, mert inkább tombol, mintsem lágyan hullámzik, de engem az is örömmel tölt el :)

  VálaszTörlés

Mondd!